Menu

Honlapdoktor

honlapkészítés és webmarketing megoldások

Webtárhely szolgáltatás

Ma egy KKV vállalkozásnál elengedhetetlen a webes, online jelenlét, amelynek alapja egyre inkább egy jól működő, megfelelően elkészített honlap. A honlap megfelelő működésének pedig elengedhetetlen feltétele a megfelelő webtárhely szolgáltatás.

A Honlapdoktor Projekt állandó partnere a Serverkraft webtárhely szolgáltató amely az egyik legmegbízhatóbb webhosting szolgáltatás rendszert képes nyújtani ügyfelei számára. Elsősorban kisvállalkozások és honlapkészítő szakemberek számára nyújt maximális biztonságú és kiemelten ügyfélbarát szolgáltatásokat kiemelten figyelve az ügyféltámogatásra. Rendszergazdáink személyesen állnak rendelkezésére, amennyiben bármely a megrendelő számára „megoldhatatlan” probléma merülne fel.

Miért válassza a Serverkraft webhosting szolgáltatást?

Biztonságos

Rendszeres adatmentéssel és beépített vírusvédelmi megoldássokkal biztosítjuk, hogy a honlapod, és a levelezésed biztonságban legyen.

Gyors

Szupergyorssá tesszük weboldaladat. A 30ms-os TTFB érték nálunk nem lehetetlen. 

Megbízható

Szupergyorssá tesszük weboldaladat. A 30ms-os TTFB érték nálunk nem lehetetlen. 

Ügyfélbarát

Szupergyorssá tesszük weboldaladat. A 30ms-os TTFB érték nálunk nem lehetetlen. 

Az egyik legbiztonságosabb és leggyorsabb szerverparkot üzemeltetve 100 % garanciát vállalunk, honlapja és adatai biztonságáért

A Honlapdoktor Projekt elsődlegesen az Serverkraft által biztosított webtárhely szolgáltatásra támaszkodik. A Serverkraft Webhosting rendszere első sorban a KKV-k webes, onlinemarketing igényeire lett kialakítva. Figyelembe véve egy adott KKV honlapjának átlagos forgalmát, és azokat a mgoldásokat, amik nélkül ma már elképzelhetetlen egy vállalkozás honlapjának kialakítása. A rendszer nagyszerűen tudja kezelni az Ön ügyfeleit, tökéletes biztonságban tartja ügyfelei adatait, levelező rendszere gyors és megbízható.

CMS támogatás és admin felületek a Serverkraft webhosting felületén

A Serverkraft négy alapvető szolgáltatás csomagja

Kraft I

1 domain

3 GB SSD tárhely

30 perc távoli asztal segítségnyújtás

Ingyenes SSL

Plesk admin felület

 

 

10 000 Ft/Év

Kraft II

3 domain

20 GB SSD tárhely

Ingyenes segítség az adatok másolásában

1 óra távoli asztal segítségnyújtás

Ingyenes SSL

Plesk admin felület

 

14 000 Ft/Év

Kraft III

6 domain

50 GB SSD tárhely

Ingyenes segítség az adatok másolásában

2 óra távoli asztal segítségnyújtás

Ingyenes SSL

Plesk admin felület

 

24 000 Ft/Év

Kraft Elite

3 domain

20 GB SSD tárhely

Ingyenes segítség az adatok másolásában

1 óra távoli asztal segítségnyújtás

Az elérhető legerősebb hardware

Ingyenes SSL

Plesk admin felület

15 000 Ft/Év

A Serverkraft egyéb szolgáltatásai:

Az a célünk, hogy a webhosting mellett minél szélesebb körű támogatást tudjunk adni az elsősorban a KKV szektorból származó ügyfeleink részére. Ennek érdekében a Serverkraft webtárhely az alábbi szolgáltatásokkal is várja leendő ügyfelei:

 

Domain regisztráció, és hosting

Regisztrálja nálunk domain neveit. Domain szolgáltatásunk keretében, nem csak új domaineket regisztrálunk, lehetőség van domain nevek átkérésére, adás-vételére is. A nálunk regisztrált domainokhoz a megfelelő webtárhely csomagot is tudjuk biztosítani, az Ön által kért CMS rendszert azonnal felinstallálva webtárhelyére. 

Cloud, felhő szolgáltatás

Birtokolja és tudja biztonságba személyes és céges adatait.

A Serverkraft egy megbízható opensource alternatívát kínál. Magyarországi szerveren tároljuk az adataidat, és Magyar céggel kötsz szerződést. Emellett biztosítjuk azt a funkcionalitást, amelyet a többi Cloud szolgáltatónál már megszoktál, sőt többet is.

Rendszergazdai szolgáltatások

Havidíjas rendszerkarbantartási szolgáltatásunk keretében, nemcsak a felmerülő informatikai hibákat oldjuk meg, hanem proaktív technológiáinknak köszönhetően gátoljuk azok kialakulását. Szolgáltatásunkban nagy hangsúlyt fektetünk a gyorsaságra, és a megbízhatóságra, továbbá arra, hogy mindig az adott cég igényeinek megfelelő informatikai rendszert építsünk ki.

Honlapkarbantartás

Havidíjas honlap karbantartási szolgáltatásunk keretében, rendszeresen frissítjük és felügyeljük CMS rendszereit. Elvégezzük az alapvető és elengedhetetlen a honlappal kapcsolatos alap feladatokat, és garantáljük, hogy amennyiben honlapját vírus fertőzné meg, azt a lehető legrövidebb úton megtisztítjuk és a probléma forrását megkeresve meggátoljuk a további fertőzéseket.

serverkraft tárhely szolgáltatás
Hírek

Tárhely szolgáltatás, biztonságos webhosting

A tárhely szolgáltatás alapvető elvárásai A honlapkészítés alapja a megfelelő tárhely tárhely szolgáltatás megléte, annak kiválasztása. Számos szempontot kell figyelembe venni, amikor arról döntünk mely cég biztosítsa a jövőben számunkra a  tárhely szolgáltatást. Igen ám, de mik is ezek a

Tovább olvasom