serverkraft tárhely szolgáltatás

A tárhely szolgáltatás alapvető elvárásai

A honlapkészítés alapja a megfelelő tárhely tárhely szolgáltatás megléte, annak kiválasztása. Számos szempontot kell figyelembe venni, amikor arról döntünk mely cég biztosítsa a jövőben számunkra a  tárhely szolgáltatást. Igen ám, de mik is ezek a szempontok, miért fontosak, és miért is kell egy cégvezetőnek ezeket ismerni?

Az az igazság hogy nem kell. Amennyiben online marketing stratégiát kíván építeni a jövőben, az első feladat a megfelelő webmester kiválasztása. Ugyanis ő lesz az, aki tapasztalata, tudása révén képes összefogni az ön honlapjának működtetését. A jól felkészült webmester természetesen arra is képesnek kell legyen, hogy a teljes online marketing stratégiát kézbe tartsa, irányítsa, annak eredményeit mérni tudja, és az elkészült statisztikák elemzése után javaslatokat képes adni a cége marketing vezetőjének a hatékonyabb stratégiák elkészítéséhez. Éppen ezért legyen saját webmestere!

Webmestere pedig segíteni fogja Önt a megfelelő tárhely, a megfelelő tárhely szolgáltató kiválasztásában.  Aki az alábbi szempontokat fogja figyelembe venni:

A tárhely szolgáltatás alapvető követelményei

Az ár

Bár a tárhely szolgáltatás egy KKV marketing költségeit nézve elenyésző költség, ám a még nagyon sok vállalkozás vezetője erre is nagyon árérzékeny. A jelenlegi piacon hatalmas árkülönbségek tapasztalhatók, amik nem feltétlenül vannak arányban a szolgáltatások színvonalával.
Mi azt javasoljuk, hogy az ár tényező helyett inkább az árban foglalt szolgáltatás tartalmat vegyük előtérbe.

Az ügyfélszolgálat

Az ügyfélszolgálat megléte fontos, de mint cégvezető vélhetőleg soha nem fog kapcsolatba lépni velük, hiszen éppen ezért van webmestere. Webmestere pedig tudja, hogy egy jó tárhely szolgáltatás ügyfélszolgálata, gyors, rugalmas és lehetőség szerint azonnal szakemberrel tudja megbeszélni a felmerült problémákat. nagyon fontos is, hogy problémák esetén szinte azonnal vagy órákon belül tudjanak arra reagálni, hiszen minden perc amikor nem működik, vagy nem megfelelően működik a honlapja, Önnek bevétel kiesést okozhat.

Technikai követelmények

A tárhely méretét, az internetkapcsolat sebességét és olyan háttérprogramokat jelent, amik nélkül a mai honlapok nem futnának.
Szintén az Ön webmestere az, akinek tisztában kell lennie azzal, mely szolgáltató biztosítja az adott feladathoz a megfelelő szolgáltatást.
A méret függ attól, hogy egy egyszerű bemutatkozó honlapot üzemeltetünk e rajta, vagy egy sok termékkel feltöltött webáruházat. Az internetkapcsolat azt jelenti ebben az esetben, hogy a tárhely szolgáltatás (a szerver) és az internet között milyen gyorsan képes létre jönni a kapcsolat. Valójában ez is befolyásolja, az üzemeltetett honlap betöltési sebességét, ami nagyon fontos, hiszen egy lassan betöltődő honlapról a látogató szinte azonnal elkattint. A háttérprogramok pedig arra szolgálnak, hogy a tárhely szolgáltatás képes legyen a honlapokat megfelelően működtetni.

A Serverkraft webtárhely, tárhely szolgáltatás a legmodernebb technológiákat ötvözi a prémium funkciókkal.

A Honlapdoktor Projekt kizárólag (új megrendelések esetén) a Serverkraft tárhely szolgáltatásait veszi igénybe. Ennek számos oka van.

Nyilvánvaló, hogy nem elhanyagolható szempont a meglévő személyes ismeretség sem, de a hangsúly sokkal inkább azon van, hogy a Serverkraft vezetői nyitott a rugalmas árképzésre. Igaz ugyan, hogy több általános tárhely csomagot ajánlanak, de minden honlap, minden projekt, ami a Honlapdoktor kezelésében készül el, lehetőséget kap arra, hogy optimalizáljuk az éves tárhely szolgáltatás költséget. Azaz ismerve a felhasználási igényeket, a terheltséget kerül az éves – nagyobb projektek esetén a havi – díj megállapításra.

Tárhely szolgáltatás és a honlap biztonság

Kiemelt helyen kell még foglalkozni a Tárhely szolgáltatás biztonsági kérdéseivel.

Elengedhetetlenül fontos, hogy megfelelő SSL tanúsítványt tudjunk honlapunkhoz rendelni, hiszen mára ezt a Google és az egyéb kereső szolgáltatások is megkövetelik.

Jellemzően ma a KKV üzleti honlapok valamilyen CMS keretrendszerrel működnek. Ezeket kizárólag biztonságos forrásból szerezzük be, annál is inkább, mert a keretrendszerek mind ingyenesen elérhetők. (Akkor miért fizetek egy honlap-készítőnek, webmesternek?) Ám fonos, hogy a kiegészítők egy jelentős része már fizetős. Főként ezeket érdemes hivatalos forrásból beszerezni a biztonságunk érdekében.

A tárhely szolgáltatás alapvetése ettől függetlenül, hogy olyan háttérprogramokat futtat, amik megpróbálják a honlap feltöréseket, vírusfertőzéseket megakadályozni, de 100 % garancia sehol nincs. A Serverkraft tárhely szolgáltatás a lehető leghatékonyabb ilyen háttérprogramokkal rendelkezik, de ha mégis sérül a tárhelye azt az észleléstől számított pár órán belül igyekeznek elhárítani.

serverkraft tárhely szolgáltatás

Amennyiben tárhely szolgáltatót szeretne váltani, vagy új tárhelyre volna szüksége vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjük töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat, és ügyfélszolgálatunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy az igényelt szolgáltatásról minden pontos információt meg tudjunk Önnek adni, felmerült kérdéseire válaszoljunk, ezzel is segítve döntését.

Kérjük válassza ki, hogy mely kapcsolati forma legyen az elsődleges az első kapcsolatfelvételnél.
Kérjük jelölje be, hogy a kapcsolatfelvételt mikor szeretné kérni

Miben segíthetünk?

Kérjük írja meg számunkra, hogy pontosan milyen szolgáltatást szeretne igénybe venni. Illetve tegye fel kérdéseit munkatársunknak, aki hamarosan válaszolni fog.


Tisztelt Felhasználó!

Arra készül, hogy személyes adatot osszon meg a honlap üzemeltetőjével!

Kérjük, előtte olvassa el, és vegye tudomásul Adatvédelmi tájékoztatónkat.

Amennyiben nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, kérjük olyan úton keressen meg bennünket, ahol személyes adatai nem rögzítődnek – telefonon, vagy személyesen -, ha nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, nem áll módunkban az űrlapját befogadnunk elektronikus úton.