Hálózati partner
Szerződjön hosszútávra! Most jelentős kedvezménnyel kaphat tőlünk honlapot és akár két éves teljes körű üzemeltetést.

Kedvezményes honlapkészítés ajánlunk minden hosszú távra szerződő partnerünknek

A Honlapdoktor Projekt szakemberei legalább tíz éves tapasztalattal rendelkeznek a honlapkészítés, és online marketing szakterületeken. Az utóbbi évek tapasztalata alapján 2020-ban arra az elhatározásra jutottunk, hogy szakítva eddig gyakorlatunkkal, mely szerint a honlap készítésre helyezzük a hangsúlyt, a 2020-tól egy állandó partneri hálózatot szeretnénk kiépíteni. A hálózat lényege az, hogy a hálózat tagjainak nem csak elkészítjük honlapját, hanem garantált szerződéses keretek között egy, vagy két évig üzemeltetjük is azt. Így Ön egy kedvezményes honlap tulajdonosa is lesz, és abban is biztos lehet, hogy hosszú távon szakemberek frissítik tartalmait, kereső-optimalizálják honlapját, és még online marketing tanácsokkal is ellátjuk, hogy honlapja még hatékonyabban tudjon működni.

Tesszük mindezt azért, mert a legritkább esetben lesz hatékony egy KKV életében egy elkészített ám „magára hagyott”. Az élesedő verseny okán ma már szükséges, hogy a céges honlap gondozva, frissítve, fejlesztve legyen hónapról hónapra. Ez pedig két módon történhet. Vagy a honlap tulajdonosa oldja ezt meg önerőből, vagy a honlapot készítőkre bízza annak üzemeltetését.

A fentiek okán a Honlapdoktor Projekt 2020 első fél évében hálózati programot indít, melynek keretében minden olyan partnerünk, aki egy, vagy két éves honlapkészítési és üzemeltetési szerződést köt velünk jelentős kedvezményben részesül. Természetesen a lehetőségek száma véges.