havidíjas honlapkészítés
Új honlapját ne fizesse egy összegben ki. Egy vagy két éves szerződéssel, havidíjas fizetéssel is hozzájuthat, ráadásul garantáljuk a szerződés időtartalma alatt honlapja karbantartását, kereső és tartalomoptimalizálását.

Miért jobb a havidíjas honlapkészítés a megszokott egyszeri díjazású honlapkészítésnél?

A válasz egyszerű. Míg a havidíjas honlapkészítés garantálja, hogy a Honlapdoktor Projekt esetében egy vagy két évig a honlapkészítő szakemberek frissítik, kezelik, optimalizálják, és megfelelő tartalommal látják el honlapját, az egyszeri díjazású honlapkészítés esetén, a honlapkészítő a munkáját elvégezve magára hagyja a honlapot is, és vélhetőleg a céget is. Bármely fejlesztés, módosítás pedig külön költségekkel jár.

A Honlapdoktor Projekt havidíjas honlapkészítés rendszerében ilyen nem fordulhat elő. Szerződésben garantáljuk, hogy folyamatosan a rendelkezésére állunk, igény szerint szakmai és akár online marketing tanácsokkal is segítjük Önt. Honlapját rendszeresen karbantartjuk és csomagtól függően folyamatosan kereső- és tartalom optimalizáljuk.

Miért fontos ez?

Miért fontos ez?
Mert a KKV-k életében az elsődleges marketing felület maga a honlap. Egy jól elkészített, de „magára hagyott” honlap ugyan elérhető lesz az interneten, de alacsony látogatottsággal, csekély vevőszerzési potenciállal fog rendelkezni. Ráadásul az Ön versenytársai, ha folyamatosan használják a kereső és tartalomoptimalizálást, honlapját rövid időn belül „eltüntetik” a keresési eredmények első húsz helyéről, ahonnan egyáltalán a felhasználók hajlandók látogatást kezdeményezni honlapjára. Amikor pedig ott vannak, minőségi, pontos, precíz tartalmat várnak el. Céljuk az információ megszerzése. ha megfelelő állandóan frissülő információval látjuk el őket, hajlandóvá vállnak a honlapon „akcióra”. Űrlapot töltenek ki, kapcsolatba lépnek az ügyfélszolgálattal, esetleg azonnali vásárlást határoznak el.

Azt gondoljuk, hogy az sem utolsó szempont, hogy a honlapjának az árát sem kell egyben megfizetnie. A Honlapdoktor Projekt havidíjas honlapkészítés rendszerében havi díj alatt nem egy külön plusz költséget értünk, hanem a honlapkészítés díját is a szerződéses időtartam alatt fizeti meg részletekben.

De, ami a legfontosabb!

Garantált Önnek, hogy megfelelően képzett szakemberek segítik az online marketing munkáját, jelenlétét. Átgondoltan, tervszerűen és hatékonyan próbáljuk a honlapján keresztül cége árbevételét, rendelési és partnerállományát gyarapítani. Ha hatékonyan tudunk együtt dolgozni vélhetőleg a szerződés lejártával, a havidíjas honlapkészítés költsége már meg is térül Önnek.

Most kedvezményesen juthat havidíjas szolgáltatásunkhoz!

A Honlapdoktor Projekt 2020 első félévében korlátozott számú kedvezményes havidíjas honlap csomagot biztosít leendő megrendelői számára.

Az első 15, egy éves szerződést kötő partnerünknek 15 % , míg az első 10, két éves szerződést kötő partnerünknek 20 % kedvezményt biztosítunk.

A részletekről itt tájékozódhat:

Kedvezményes honlap, Honlapdoktor partner hálózat program

Amennyibe felkeltettük érdeklődését kérjük lépjen velünk kapcsolatba és kérjen részletes tájékoztatást kapcsolatfelvételi űrlapunk kitöltésével.

Tisztelt Érdeklődő!

Arra törekszünk, hogy már az első kapcsolatfelvételnél olyan információkhoz jussunk Öntől, ami megkönnyíti és meggyorsítja együttműködésünket. Ezért kérjük pontosan töltse ki, adatbekérő űrlapunkat, majd küldje el ügyfélszolgálatunkhoz, ahol amint feldolgozzák, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.


Kérjük válassza ki, hogy mely kapcsolati forma legyen az elsődleges az első kapcsolatfelvételnél.
Kérjük jelölje be, hogy a kapcsolatfelvételt mikor szeretné kérni

Miben segíthetünk?

Kérjük írja meg számunkra, hogy pontosan milyen szolgáltatást szeretne igénybe venni. Illetve tegye fel kérdéseit munkatársunknak, aki hamarosan válaszolni fog.


Tisztelt Felhasználó!

Arra készül, hogy személyes adatot osszon meg a honlap üzemeltetőjével!

Kérjük, előtte olvassa el, és vegye tudomásul Adatvédelmi tájékoztatónkat.

Amennyiben nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, kérjük olyan úton keressen meg bennünket, ahol személyes adatai nem rögzítődnek – telefonon, vagy személyesen -, ha nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, nem áll módunkban az űrlapját befogadnunk elektronikus úton.

Kedvezményes csomagjaink mellé biztosítani tudjuk online hirdetéseinek a kezelését is.